Strandwoningen Frankrijk: Logement in Frankrijk aan het Strand

Strandvakantie in Frankrijk Bereid je voor op een droomvakantie aan de Franse kust. Bezoek Nice, Toulon, Marseille, Perpignan, Pau, of één van de vele andere Franse badplaatsen. Kies jouw droomverblijf uit ons aanbod van vakantiehuisjes, villa’s met zwembad, appartementen en studio’s. Wij garanderen dat je een onvergetelijke vakantie zal beleven !

Voor een familievakantie, een jongerenvakantie of een verblijf met je huisdier, zoek je op onze website de ideale vakantiewoning aan de hand van verschillende criteria : de afstand tot het strand, het aantal kamers, in de nabijheid van een golfterrein, met een zwembad, rolstoeltoegankelijk, … Frankrijk is veruit de populairste vakantiebestemming ter wereld.
Het land heeft een rijke geschiedenis, een gigantisch cultureel erfgoed en een wereldbefaamde gastronomie die zelfs de strengste fijnproevers weet te verleiden… Treed in de voetsporen van de geallieerden en bezoek de invasiestranden van Normandië. In de provincie Aquitanië tref je de meest uitgestrekte zandstranden van Europa ! En vergeet ook Corsica niet, een prachtig bergachtig eiland in de Middellandse Zee. Laat je verwennen en proef zeker van de locale specialiteiten : een lekker wijntje uit Bordeaux, een hartige Boullabaisse in Marseille of gegrilde sardientjes op het Ile d’Oléron. Aarzel niet langer, boek nu één van onze prachtige vakantieverblijven aan zee in Frankrijk.

Een groot aanbod van vakantiewoningen aan het Strand in Frankrijk