Strandwoningen Italië: Logement in Italië aan het Strand

Strandvakantie in Italië Italië is een schiereiland en aldus een bestemming met een groot aantal badplaatsen. Doorkruis het land van Noord tot Zuid en bezoek de mooiste stranden van Toscane, Campanië of Calabrië. Voor mooie stranden die goed onderhouden zijn, maak je een tussenstopje in Livorno. Liefhebbers van een populaire badstad kunnen wij zeker ook Marina di Grosseto aanraden.

De regio van Apulië is ook zeer geschikt voor een kustvakantie. Het massatoerisme is niet tot hier doorgedrongen en de natuur is er nog ongerept. Brindisi en Otranto zijn twee parels aan de Adriatische kust, terwijl Santa Maria di Leuca aan de Ionische kust ligt.
Bij ons vind je een uitgebreide keuze aan vakantiewoningen o.a. villa’s met zwembad, gites in Italië, appartement of studio te huur in Italië, met de faciliteiten die je zelf kiest (kinderbedje, vaatwasser, wasmachine, tuin, rolstoel toegankelijk…) om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Boek bij Homelidays je vakantiehuisje voor een verblijf in Italië !

Een groot aanbod van vakantiewoningen aan het Strand in Italië